2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

2024-2025 akademik yılı için üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi programlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon toplantısı, 16 Ekim 2024 tarihinde fakültemizin Necip Fazıl Kısakürek Salonu'nda düzenlendi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, fakülte yönetimi, bölüm başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

Etkinlik, Tiyatro bölümünün “Tiyatro Şarkıları” isimli müzik dinletisi ile başladı. Öğr. Gör. Yonca Yüksel’in piyano eşliğinde gerçekleştirdiği performansın ardından, Fakültemiz Dekanı Prof. Didem Çatal açılış konuşmasını yaptı. Çatal, konuşmasında fakültede düzenlenen sanatsal faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri ve disiplinlerarası çalışmaların gerekliliğini vurguladı. Ayrıca, fakültemizin tanıtım filmi ve interaktif fakülte kataloğu katılımcılarla paylaşıldı.

Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, üniversitenin sunduğu olanaklardan bahsederek öğrencilere hoş geldiniz dedi. Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi'nden Ayfer Erkan, eğitim ve öğretim süreçleri hakkında bilgilendirme yaptı. Bölüm tanıtımları ise üst dönem bölüm öğrencileri tarafından gerçekleştirildi; yeni gelen öğrencilere bölümlerinin özellikleri ve fırsatları hakkında bilgi verildi.

Oryantasyon programı, fakültemizin Öğrenci Sergisi'nin açılışı ile sona erdi.