2023 Yılı Aşık Veysel Anma Etkinlikleri Kapsamında İç Paydaş Toplantıları Yapıldı

2023 yılı Aşık Veysel anma etkinlikleri kapsamında iç paydaş toplantıları yapıldı. Aşık Veysel 2022 yılında "Vefa" kategorisinde Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülüne layık görülmüştür. Ayrıca sanatçıyı yurt genelinde ve yurt dışında anmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile 2023 yılının "Aşık Veysel Yılı" olmasına karar verilmiştir. Üniversitemiz birimleri arasında Aşık Veysel'i anma ve tanıtım etkinliği düzenlenmesi için Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü, El Sanatları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü ile Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile bir araya gelerek etkinlik programı oluşturulmasına yönelik paydaş toplantıları yapıldı. İlki 20.11.2023 tarihinde yapılan paydaş toplantısının ikincisi, 01.12.2023 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığında yapıldı.