2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

2023 – 2024 Akademik yılında üniversitemizde Güzel Sanatlar Fakültesi programlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon toplantısı, fakültemiz Necip Fazıl Kısakürek salonunda 24 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Fakülte yönetimi, bölüm başkanları ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Tiyatro bölümünün “Rüzgârın Rehberliğinde” isimli performans gösterisi gerçekleşti ardından fakültemiz Dekanı Prof. Yeşim ZÜMRÜT, toplantı açılışını yaptı. Konuşmasında Güzel Sanatlar Fakültesi bölümlerinin öğretim kadrosu, fakültemizde gerçekleştirilen sanatsal faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri, diğer etkinlikler ve fakülte olanakları hakkında bilgiler verdi. Fakültemizin tanıtım filmi ve interaktif fakülte kataloğu gösterimi yapıldı. Toplantı Rektör Yardımcısı Prof. Evren KARAYEL GÖKKAYA’nın konuşmaları ile devam etti. Ardından Tiyatro bölümü öğrencileri ve Öğr. Gör. Yonca YÜKSEL tarafından hazırlanan müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Birimi’nden katılan Psikolog Serdar Topal’ın öğrencilere üniversitemizin sosyal olanakları ve psikolojik danışma birimi hakkında bilgiler aktardı. Toplantıda “Kalite Güvence Süreci” hakkında bilgilere de yer verildi. Fakültemiz öğrenci işleri Birimi’nden Ayfer ERKAN eğitim ve öğretim süreçleri hakkında bilgilendirme yaptı. Son olarak fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kenan SAATÇIOĞLU, öğrencilere sosyal transkript ve faaliyetlerimiz hakkında bilgiler verdi. Oryantasyon programı sürecini fakültemiz bölümleri kendi bilgilendirme ve tanıtım toplantılarını düzenleyerek devam ettirmektedir.