18 Mart Dostluk Köprüsü II - Sanal Sergi Açıldı

18 Mart 1915, ulusumuzun ve dünyanın geleceğinin belirginleştiği destansı bir tarihtir.  Kentimizde çeşitli etkinlikler ile kutlanan bu önemli günü anmak adına fakültemiz ikincisini düzenlediği "18 Mart Dostluk Köprüsü" sergileri ile savaşın yıkımını unutmadan kahramanlıklarımızı yad etmeyi ve sanatın gücü ile inşa ettiğimiz dostluk köprüsü üzerinden geleceğe ulaşmayı hedeflemektedir. İlki Saraybosna Güzel Sanatlar Akademisi ile 2022 yılında yapılan etkinliğin ikincisi, "18 Mart Dostluk Köprüsü" II. Ulusal Karma Sergi” adı ile 18 Mart - 5 Nisan 2024 tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilmiştir.

Sanal Sergiyi izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sergiye katılan sanatçılar buraya tıklayarak teşekkür belgelerine ulaşabilirler.

Sergi dijital kataloğunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.