10-16 Mayıs Engelliler haftası dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi tarafından düzenlenen kaynaşma pikniğinde Resim Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Gökhan Keleş ve Resim Bölümü 1. sınıf öğrencilerimiz Ahmet Eren Çavuş, Dilara Lal Giray, Şaban Özbay baskı resim etkinliği düzenledi.

Engelli bireylerin toplumsal yaşama diğer bireylerle eşit şartlarda katılım sağlamalarına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesinde gerçekleşen Engelliler Kaynaşma Pikniğine Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir de katılım sağladı.