1. Bilardo turnuvası ödülleri Dağıtıldı

Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine yönelik 6-12 Mart 2013 tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi 1. Bilardo Turnuvası düzenlenmiştir. Turnuva Güzel Sanatlar Fakültesi Ney Kantin Kafe'de 24 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Turnuvada birinciliği Sinema Televizyon Bölümü öğrencisi Behram BİLAL, ikinciliği Seramik Bölümü öğrencisi Serhat SAYGIVAR ve üçüncülüğü ise Seramik Bölümü öğrencisi Oğuzhan KARADAL almıştır. Ödülleri Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah KELKİT ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yücel BAŞEĞİT tarafından takdim edilmiştir. Dekan KELKİT, bu turnuvanın bundan böyle geleneksel hale getirileceğini ve öğrenciler ile öğretim elemanlarının da katılımıyla daha yaygınlaştırılacağını belirtmiştir.

73-tzax-1.jpg