UZAK 遠い YAKIN 近い

Japonya ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında 27. Japonya Günleri'nin Çanakkale kültür & sanat çalışmaları kolunu oluşturacak Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı işbirliğinde gerçekleştireceği faaliyetlerin ilk ayağı 27 Mart-18 Nisan 2024 tarihleri arasında başlayacaktır. 27-28 Mart “Tamga-Mühür Tasarımı” Çalıştayı ve Seminerleri ve Japon Çay Seremonisi, 3-4 Nisan 2024 “Çayname-Chawan” Çalıştayı ve Seminerleri, 18 Nisan 2024 “Geleneksel Çanakkale Desenleri” Hediyelik Fular Tasarımı Atölyesi gerçekleştirilecek etkinliklerin ilk kısmını oluşturacaktır. Atölye ve seminer çalışmalarına ilgili tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz davetlidir.