Umut Tohumları Projesi

“Umut Tohumları Projesi” başlıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin dış paydaşları olan Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (ÇASEMDER) arasında gerçekleştirilecek olan proje, 6-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Sosyal sorumluluk kapsamında planlanan bu projede 7-12 yaş arasında çocukların katılımı ile birbirinden eğitici birçok sanatsal ve sosyal atölye çalışması gerçekleştirilecektir. Alanında uzman eğitimcilerle bir araya gelerek, çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği bu projede; Animasyon Atölyesi, Aromatik ve Tıbbi Bitki Dikim Atölyesi, Çini Atölyesi, İlk Yardım 112 Atölyesi, Masal Atölyesi, Müzik Atölyesi, Oyun Atölyesi, Resim Atölyesi, Seramik Atölyesi ve Serigrafi Baskı Atölyesi gibi eğitici etkinlikler yer alacaktır. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne ve Çanakkale Belediyesi’ne ait farklı mekanlarda gerçekleştirilecek olan bu etkinliklere ait bilgi ve detaylar Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne ait web sayfası ve sosyal medya hesaplarından paylaşılacaktır.

1. hafta etkinliklerinin haberine ulaşmak için tıklayınız

2. hafta etkinliklerinin haberine ulaşmak için tıklayınız