Ne Var Ne Yok 8

ÇOMÜ GSF

Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerinin

Geleneksel Etkinliği

8 yıldır, her Aralık ayının son haftası düzenlediğimiz “ne var, ne yok” başlıklı geleneksel etkinliğimizi, bir ay gecikmeyle sanal sergi olarak gerçekleştiriyoruz.

“Farklı disiplinlerde yapılan nitelikli işlerin görülmesini sağlayarak, öğrencilerde plastik düşünce ve uygulamaya ilişkin etkileşim oluşturmak, aynı zamanda da final sınavları öncesi öğrencilerin üretmeye yönelik motivasyonlarını artırmak” temel amacıyla ve Kavramsal Sanat Topluluğu’nun katkılarıyla düzenlediğimiz etkinlik; salgın sürecinde farklı bir önem daha kazanmıştır. “Ne var Ne yok 8” Sanal Sergisi uygulama derslerinin, iki dönemdir uzaktan eğitimle gerçekleştirilmesinin olumlu ya da olumsuz sonuçlarını gözlemleme ve bir sağlama yapma olanağı sağlayacaktır.

Fakültemizin lisans ve lisansüstü öğrencilerinin, son iki yarıyıl içinde yaptıkları çalışmalardan, bölümlerimizin öğretim üyelerinin oluşturdukları seçkiyle, özenle düzenlenen serginin, öğrencilerimize de bir motivasyon kaynağı olmasını umuyoruz.

“Ne var Ne yok 8” GSF Lisans ve Lisansüstü Öğrencileri Sanal Sergisini, 29 Ocak 2021 tarihinden başlayarak GSF Sanal Galeri’de izlenebileceğiz.

Doç. Umut GERMEÇ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

“NE VAR NE YOK” ÇEVİRİMİÇİ SERGİ