Güzel Sanatlar Fakültesi ve ÇASEM den 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Sosyal Sorumluluk ve Toplumsal Katkı Atölyeleri

Çanakkale Belediyesi, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çanakkale İl Müdürlüğü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve ÇASEM işbirliğinde 16.05.2024 tarihinde Karina Deniz Kültürü Merkezi’nde “Gençlerle Yaratıcı Geri Dönüşüm Etkinlikleri” düzenlenecektir. Katılımcılarını Çanakkale Hüseyin Özcan Çocuk Evleri Sitesi 13-18 yaş öğrencilerinin oluşturacağı etkinlik kapsamında, Geri Dönüşüm Baskı Atölyesi, Atık Ambalajlarla Karakter Yaratma Atölyesi ve Çömlekçi Tornası ile Seramik Atölyesi gerçekleştirilecektir.

Katılım Çanakkale Hüseyin Özcan Çocuk Evleri Sitesi 13-18 yaş öğrencileri ile sınırlıdır ve etkinlik dışarıdan katılıma açık değildir.