Güzel Sanatlar Fakültesi Çevrimiçi Mezunlar Sergisi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çevrimiçi Mezunlar Sergisi” 20 Temmuz – 20 Ekim 2023 tarihleri arasında sanatseverle buluşuyor. Üniversitemizin 22 yıllık geçmişe sahip Güzel Sanatlar Fakültesi Bölümleri Lisans ve Lisansüstü Anasanat Dallarından mezun olan sanatçıların katılımına açık olacak ve Güzel Sanatlar Fakültesi web sayfasında (https://gsf.comu.edu.tr) yer alan Çevrimiçi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek sergimizde siz değerli mezunlarımızı yapıtları ile bir arada görmekten büyük bir heyecan ve mutluluk duyacağız. Son başvuru tarihi 10 Temmuz 2023 olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çevrimiçi Mezunlar Sergisi’ne başvuracak mezunlarımız, sergi ile ilgili detaylara ve duyurulara hem web sitemizden hem de fakültemize ait sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirler.

Ekler

Mezunlar Çevrimiçi Sergisi KVKK Metni.docx