Dünya Çevre Günü Etkinlikleri Kapsamında “Sanatta Geri Dönüşüm Seyyar Baskı Atölyesi”

Üniversitemiz Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Dünya Çevre Günü Etkinlikleri” kapsamında 11 Haziran 2024 tarihinde, Resim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mert Yavaşca, Arş. Gör. Ayşe Ekici ve Resim Ana Sanat Dalı mezunu Dr. Selin Perk tarafından “Sanatta Geri Dönüşüm Seyyar Baskı Atölyesi” düzenlenecektir. Akabinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İpek, Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Milli Sporcu Derya Can, Dünya ve Avrupa Serbest Dalış Rekortmeni Milli Sporcu Devrim Cenk Ulusoy’un katılımıyla “İklim Krizi ve Sıfır Atık” konulu söyleşi gerçekleştirilecektir.

Etkinlik Yeri: Kepez Halk Kafe

Etkinlik Saati: 17.00