Çanakkale Zaferi Dinletisi

Fakültemizin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında Tiyatro Bölümü, "Çanakkale Zaferi Dinletisi"ni gerçekleştirecektir. Öğr.Gör. Yonca Yüksel'in koordinatörlüğünde düzenlenen dinletide Tiyatro Bölümü öğrencileri Almina Durğan, Burcu Doğru, Cansu Maral Çelik, Sıla Estel Giritlioğlu, Ezgi Bahar Aydoğan, Yasemin Yancı, Yiğit Furkan Atcı, Abdulkadir Bozkurt, Emir Emrullah Kurt, Ergin Keskin, Mehmet Mert Çevik, Melih Karlık, Salihcan Saban yer alacaktır. Dinletide Öğr.Gör. Yonca Yüksel'in Çanakkale Zaferi günü için bestelediği "Zafer Türküsü" isimli marş da ilk kez dinleyiciyle buluşacaktır. Dinleti, 18 Mart 2024 günü saat 18:30'da M.Osman Korfmann Kütüphanesinde gerçekleştirilecektir.