Özel Yetenek Sınavı Sonuçları - 3. Yedek Listeler

Güzel Sanatlar Fakültesi 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı Özel Yetenek Sınavları sonucunda 3. Yedek Listeden kayıt hakkı kazanan adaylar ilan edilmiştir.


3. Yedek Listeden kayıt hakkı kazanan adaylar ekteki listelerde "3. Yedek Kayıt" olarak ilan edilmiştir.

 

Kesin kayıtlar şahsen veya çevrimiçi olarak yapılabilir.


Çevrimiçi kayıt yaptırmak isteyenler, 16 - 18 Eylül 2023 tarihleri arasında, en geç 18 Eylül Pazartesi günü saat 16.00'a kadar kayıtlarını comugsf@gmail.com e-mail adresine aşağıda belirtilen belgeleri göndererek yapabilirler. Çevrimiçi kayıt yapan adayların kayıt onay durumu Pazartesi günü mesai saatleri içerisinde e-mail üzerinden cevaplanacaktır.

Çevrimiçi kayıt için istenen belgeler;

- Kayıt dilekçesi (ekte yer almaktadır, eksik bilgi içeren veya imzasız olan dilekçeler geçersiz sayılacaktır, lütfen dikkatlice doldurunuz)

- Vesikalık fotoğraf



Yüzyüze kayıt yaptırmak isteyen adaylar, 18 Eylül 2023 Pazartesi günü 9.30 - 16.00 saatleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci İşlerine gelerek şahsen kayıtlarını yapabilirler.

Yüzyüze kayıt için istenen belgeler;

- Dört adet vesikalık fotoğraf

- Kimlik belgesi fotokopisi
 


Kayıtlar sonucunda kontenjanlarda boşluk kalması durumunda 4. Yedek Listeler 20 Eylül 2023 tarihinde ilan edilecektir.


DİKKAT

KVKK nedeniyle listeler her adayın "Başvuru ve Sınav Giriş Formu"nda yer alan Aday Başvuru Numarası ile ilan edilmiştir, lütfen sınav giriş formunuzda yer alan Aday Başvuru Numaranızı unutmayınız ve sınav giriş formunuzu saklayınız. Özel Yetenek Sınavlarıyla ilgili tüm duyurular Aday Numarası ile ilan edilecektir.





Not: Adaylar, Özel Yetenek Sınavları sonucuna göre bir veya birden fazla bölümün kesin kayıt listesinde yer alabilir. Bu durumda adaylar, kayıt hakkı kazandıkları bölümlerden sadece bir tanesine kesin kayıt yaptırabilirler. Aday, kesin kayıt hakkı kazandığı bölümün listesinde yer alırken, diğer bölümlerin yedek listelerinde de bulunabilir. Bu durumda aday, kazandığı bölüme kesin kayıt yaptırmayı erteleyerek, yedek listesindeki bölümlerin kayıt sırasını bekleme şansını kullanabilir. Ancak bu riski göze alarak kesin kayıtlarını zamanında yaptırmayan adaylar, kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Ekler

Çevrimiçi Kayıt Dilekçesi.pdf
Çevrimiçi kayıt dilekçesi.docx
Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 3. Yedek Liste.pdf
Grafik Tasarımı Bölümü 3. Yedek Liste.pdf
Özel Yetenek Sınavları Uygulama Kılavuzu 2023.pdf
Resim Bölümü 3. Yedek Liste.pdf
Seramik ve Cam Bölümü 3. Yedek Liste.pdf
Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü 3. Yedek Liste.pdf