Ziraat Fakültesi’nde ‘Doğa ve Tarım Temalı Resim Sergisi’ ile ‘Tarımsal Değerler Sergisi’nin Açılışı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Ziraat Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği 'Doğa ve Tarım Temalı Resim Sergisi’ ile Ziraat Fakültesi ‘Tarımsal Değerler Sergisi’nin açılışı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İhsan Doğrusöz ile Yrd. Doç. Dr. Gül Sarıdikmen, Üniversitemiz Gençlik Danışma Birimi Koordinatörü Aysun Acer, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, Fen Edebiyat Fakültesi Uzay Bilimleri ve Teknolojileri Bölümü emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demircan, Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Takaoğlu, Ziraat Fakültesi Fakülte Sekreteri Mustafa Serkan Durdağı ve Güzel Sanatlar Fakültesi ile Ziraat Fakültesi’nin Akademik/İdari Personeli ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla, Ziraat Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleşti.