Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

.

2019 – 2020 Akademik yılında üniversitemizde Güzel Sanatlar Fakültesi programlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon toplantısı, Fakültemiz Necip Fazıl Kısakürek salonunda 2 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Fakülte yönetimi bölüm başkanları ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, toplantı açılışını yaptıktan sonra konuşmasına Güzel Sanatlar Fakültesi bölümlerinin öğretim kadrosu, ders katalogları ve kredi sistemi hakkında bilgi vererek devam etti. Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi H. Cenk BEYHAN, üniversitemizin öğrencilere sunduğu sosyal olanaklar, öğrenci toplulukları ve yurtiçi – yurtdışı akademik değişim programları hakkında kısa bir tanıtım yaptı. Resim Bölümü Başkanı ve Fakültemiz Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. İhsan DOĞRUSÖZ, yurtdışı akademik değişim programları başvuru süreçleri ve kontenjanları ile ilgili bilgi verdi. Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Can METİN, dekan yardımcıları görev dağılımıyla ilgili bilgi verdi. Öğrenci işleri bürosu Şef vekili Burak KAYAKÜÇÜK, üniversitemiz ön lisans ve lisans sınav yönetmeliği hakkında bilgi verdi. Oryantasyon programı sürecini fakültemiz bölümleri kendi bilgilendirme ve tanıtım toplantılarını düzenleyerek devam ettirmektedir.