Uluslararası Kanser Haftası Afiş Yarışması Sergisi

Dünya Kanser Haftası için Uluslararası özelliği bulunan Like For Poster etkinliğinde sloganı “Elele Umut için” (hand in hand we will bring hope) olan Dünya Kanser Haftası Afiş Sergisi Yarışması (International Cancer Week Poster Competition) düzenlenmiştir. 25 ülke ve 400 katılımcının olduğu bu yarışmada 5 öğrencimizin çalışmasıda seçilen afiş tasarımları arasındadır. Üniversitemizin 25. yıl etkinlikleri kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü tarafından organize edilen Uluslararası Kanser Haftası Afiş Yarışması Sergisi 18 Nisan 2017, saat 15:00’da Güzel Sanatlar Fakültesi sergi salonunda gerçekleştirilecektir. Uluslararası Kanser Haftası kapsamında düzenlenen Afiş sergimize katılımınızdan onur duyarız.