Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Elemanları Karma Sergisi

.

Kurumumuzu temsil ettiğini ve kentin sanat faaliyetlerine katkı sağladığını düşündüğümüz ve her yıl geleneksel hale getirmeyi öngördüğümüz bölüm sergimizin ilki olan “Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Elemanları 2019” Sergisi, Güzel Sanatlar Fakültesi  Dekan Vekili sayın Prof.Dr. Dinçay Köksal, Dekan Yardımcımız sayın Dr.Öğr.Üyesi Ali Can Metin, Çanakkale Teknopark Genel Müdürü sayın Dr.Öğr. Üyesi Erkan Bil, Fakültemiz Sanat Koordinatörü sayın Prof. İhsan Doğrusöz, Sahne ve Görüntü Sanatları bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esra Çizmeci’nin, fakültemizin ve bölümümüzün değerli öğretim elemanlarının katılımıyla 17 Aralık 2019 tarihinde açılışı gerçekleşmiştir. Çok sayıda öğrencimiz ve Çanakkaleli sanatseverler ile buluştuğumuz sergimizde bölüm başkanımız Doç. Yeşim ZÜMRÜT  “ulusal ve uluslararası pekçok platformda yer alan bölüm öğretim elemanlarımızın eserlerinin kendi öğrencilerimiz ve seramik şehri Çanakkale ile buluşmasının önemine vurgu yaparak, bölüm öğretim elemanlarına ve bu imkanı  sağlayan Devlet Güzel Sanatlar Galerisi müdiresi Sevim Ateş’in  nezdinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ne teşekkürlerini” sunmuştur. .27 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek olan sergimizde, öğretim elemanlarımız Doç. Yeşim Zümrüt,Doc. Ayşe Güler, Doç. Fatih Karagül,  Dr. Öğr. Üyesi Müjde Yücel Coşar, Dr. Öğr. Üyesi Ergün Arda, Öğr.Gör. Şeyma Bil, Öğr.Gör. M.Berrin Kayman, Öğr.Gör. Şeref Doğan, Öğr.Gör. Mehmet Coşar, Öğr.Gör. Halim Kaya, Öğr.Gör. D. Berna Batur’un eserleri ilgi ile izlenmiştir.