"ODTÜ sanat 19" Öğr. Gör. M.Berrin KAYMAN davetli sanatçılardan biri olarak etkinliğe katılmıştır

"ODTÜ öğrencileri burs fonuna katkı amacıyla 1999 yılında başlayan ODTÜsanat etkinliği,18 yıldır kesintisiz olarak sürdürmektedir. "ODTÜsanat19" Sergisi'nin bu yıl ki Seçici Kurul Üyeleri; Mutlu Başkaya, Yasemin Bay, Marcus Graf, Denizhan Özer, Dilek Karaaziz Şener'in önerdiği 75 sanatçı davet edilmiştir. 9 Mart- 7 Nisan 2018 tarihleri arasında izleyicilere sunulan etkinlikte, Türk Cağdaş sanatının değerli isimlerininde yer aldığı sergide, Fakültemiz, Seramik ve Cam Bölümü Öğr. Gör. M.Berrin KAYMAN 'da davetli sanatçılardan biri olarak etkinliğe katılmıştır. Etkinlikte son dönem "EVİRE ÇEVİRE" metal çalışmalarından bir adet eseri sergilenmektedir."