Kariyer ve Planlama Dersi Kapsamında TÜBİTAK Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

29 Nisan 2024 tarihinde, iç paydaşımız Araştırma Dekanlığı işbirliğinde fakültemiz öğrenci ve akademisyenlerine yönelik 'TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Toplantısı' düzenlendi. Resim Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Mert Yavaşça'nın Kariyer ve Planlama Dersi etkinliği olarak koordine ettiği ve tüm fakülte öğrencilerinin katıldığı toplantıda, Araştırma Dekanlığı Dekanı Doç.Dr. Sercan Karav, güzel sanatlar alanında TÜBİTAK projelerine başvuru yapma süreçleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Çok yoğun bir öğrenci katılımıyla gerçekleşen toplantının sonunda, Mayıs ayı içinde bir buluşma daha gerçekleştirilmesine karar verildi.