International KIECKA Art and Design Project Kapsamında Yapılan Sergi ve Defile

.

Polonya Adam Mickiewicz University in Poznań, Faculty of Pedagogy and Fine Arts in Kalisz öğretim üyesi Prof. Monika Izabela Kostrzewa ile fakültemiz Tekstil Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Aylin Özcan’ın birlikte yürüttükleri, “International KIECKA Art and Design Project” kapsamında yapılan öğrenci çalışmaları ile Polonyalı öğrencilerin koleksiyonları, Kalisz-Muzeum Historii Przemysłu w Opatówku (Opatówek Endüstri Tarihi Müzesi) yapılan bir sergi ve defileyle tanıtıldı. 

 

28 Haziran 2019 tarihinde 17.00’da açılan sergi ve defile “Od Kreacji Do Rzeczy 2019” (Yaratılıştan Bir Şeye 2019) adıyla duyuruldu. Tekstil Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Aylin Özcan defileye çağrılan davetlilere, 2018 yılından bu yana sürdürülen “International KIECKA Art and Design Project” çalışmalarını açıkladı. Prof. Monika Izabela Kostrzewa bölüm Öğr. Gör. Eşref Bülent’in proje ve sergiye yaptığı katkıları dile getirdi.

 

Polonyalı profesyonel kameramanlarca kayda alınan sergi ve defile çalışmalarının videosu aşağıdaki linkten erişilebilir.