Güzel Sanatlar FakültesiLisans ve Yüksek Lisans Öğrencileri Sergisi ''Ne var, Ne yok'' 3

ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi

Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencileri Sergisi

''Ne var, Ne yok'' 3

GSF Sergi Salonunda

17 Aralık 2015, Saat 16.00' da Açılıyor….

ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, 2015 – 2016 Öğretim yılı içinde, farklı disiplinlerde yapılan nitelikli işlerin görülmesini sağlayarak, öğrencilerde plastik düşünce ve uygulamaya ilişkin etkileşim oluşturmak, aynı zamanda da final sınavları öncesi öğrencilerin üretmeye yönelik motivasyonlarını artırmak amacıyla, GSF lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılacağı bir sergi düzenliyor.

''Ne var, Ne yok'' başlığıyla bu yıl 3.'sünün gerçekleştirileceği sergi 17 Aralık 2015 tarihinde GSF Sergi Salonunda, Saat: 16.00'da açılacaktır. Resim Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Umut GERMEÇ ‘in organize ettiği ve Kavramsal Sanat Topluluğu'nun desteklediği serginin açılışında konuklara her yıl olduğu gibi tarhana çorbası sunulacaktır.

100-kgnj-1.jpg