Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Umut GERMEÇ’ in küratörlüğünü yaptığı “yanıltmasın güneş de bizi” başlıklı Gravür Sergisi ARTIST 2O17 Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı’nda …

4 –12 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen ARTIST 2O17 Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı’nda Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Umut GERMEÇ’ in küratörlüğünü yaptığı “yanıltmasın güneş de bizi” başlıklı Gravür Sergisi’ne gravürleriyle birçok üniversiteden akademisyen sanatçı katılım gösterdi. Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. İhsan Doğrusöz ve Yrd. Doç. Umut Germeç ve Resim Bölümü Yüksek Lisans öğrencimiz Ogün Yücel de gravürleriyle sergide yer aldılar. Ogün Yücel’in “burkulma” adlı gravürünün bir koleksiyoncu tarafından beğenilip, edinilmesi fakültemiz adına gurur verici olmuştur.

Umut Germeç
"Aylı Dikit", Tümsek Baskı, 70 x 100 cm.

İhsan Doğrusöz
"Dönüşüm", Kuru Kazıma, Şekerli çini, Aquatinta, 50 x 70 cm.2016