Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci ve Öğretim Elemanları Buluşması Gerçekleşti

.

Aynı iklimi soluduğumuz, aynı dersliklerde, atölyelerde birlikte çalıştığımız, ürettiğimiz, problemleri birlikte aşarak geliştiğimiz, öğrendiğimiz, öğrettiğimiz ve en nihayetinde başarının gururunu birlikte paylaştığımız bir yuvadır üniversite. Kurumdaş olmak karındaş olmakla eş değer bir destek sunar insana hayatı boyunca. Bu duyguyu güçlendirmek, paylaşım alanlarımızı genişletmek, birbirimizi farklı ortamlarda daha iyi tanımak ve böylece birlikte üretimlere olanak sağlamak amacıyla düzenlediğimiz fakültemizin altı bölümünün öğrencilerini ve öğretim elemanlarını bir araya getiren buluşma 14 Aralık 2017 tarihinde üniversitemizde bir ilk olarak gerçekleşti. Dekanımız Prof. Dr. Dinçay Köksal'ın öncülüğünde Seramik ve Cam , Resim, Tekstil Tasarımı, Grafik, Geleneksel Türk Sanatları, Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümlerini bir araya getiren bu etkinlikte sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yücel Acer'in de aramızda olması öğrencilerimiz, hocalarımız ve yöneticilerimizle aramızda duvarların olmadığı bir kurumun mensubu olmanın gururunu ve güvenini bir kez daha yaşamamızı sağladı. Bizi bu etkinliğimizde yalnız bırakmayan Rektörümüz Prof. Dr. Yücel Acer'e, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit'e, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan'a, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir'e, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Alper Akçalı'ya, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Monus'a, Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal'a ve etkinliğimize katkı sağlayan kurumlara teşekkür ediyoruz.

haberin videosu için tıklayınız