Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Sergisi Sanat Severlerin Yoğun İlgisi Eşliğinde Açıldı

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Sergisi, Fakülte Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışına öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileler yoğun ilgi gösterdi. Dereceye giren öğrencilere belgeleri ve hediyeleri verildi. Mezuniyet Sergisinin sunumunu Yrd. Doç. Dr. Gül SARIDİKMEN'in üstlendiği yeni mezun genç sanatçıların eserlerinin yer aldığı sergiye; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha ÖZDEN, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah KELKİT, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU, GSF Dekan Yardımcısı Prof. İhsan DOĞRUSÖZ, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.