Güzel Sanatlar Fakültesi Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencileri Sergisi
''Ne Var Ne Yok'' 2 Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) GSF Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencileri Sergisi ''Ne Var Ne Yok'' 2, GSF Sergi Salonu'nda Resim Bölüm Başkanı Prof. Canan Atalay Aktuğ, Sahne ve Görüntü Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Adnan Çevik, Grafik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Didem Çatal, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Solmaz Bunulday Hasgüler, Tekstil Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Mehmet Erim ile öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla açıldı.

Serginin düzenlemesini yapan, Resim Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Umut Germeç , "ne var ne yok" başlığıyla geçtiğimiz yıl 1. sini düzenledikleri sergiyle farklı disiplinlerde yapılan seçilmiş nitelikli işlerin görülmesini sağlayarak, öğrencilerde plastik düşünce ve uygulamaya ilişkin etkileşim oluşturmayı, aynı zamanda final sınavları öncesi öğrencilerin iş üretmeye yönelik motivasyonlarını arttırmayı amaçladıklarını belirti.

"ne var, ne yok 2" sergisi 9 Ocak tarihine kadar görülebilir.

''ne var ne yok 2'' GSF Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencileri Sergisi'ne Katılan Bölümler ve Öğrenciler:

Seramik:
Burcu Gürcü, İlter Özyıldırım, Yasemin Kuşakçı, Meral Doğan

Tekstil: Hanife Baş, Bilge Yalçınkaya, Buse Fırat, Öznur Gökmen

Grafik: Ayça Yılmaz, Cemre Şaman, Vural Savaş, Melis Cantürk, Damla Bilgiç, Dilan Doğan, Özge Gürbulak, Sena Çakmak, Caner Mis, Demet Baş, Fatma Bayramoğulları, Merve Kan, Özge İçöz, Ayşenur Pehlivanoğlu, Emrah Şahin

Temel Sanat Eğitimi: Direnç Sema Atmaca, İbrahim Alan, Kübra Ballı, Şeyma Sevcan Kabakaya, Buket Daban, Sedanur Lazır, Şelale Şahin, Maide Nazmiye Kuru, Özge Kuru, Buse Çalpan, İlgim Camcı, Demet Daban

Resim: Serhat Demir, Yiğit Can Alper, Zeynep Karaboğa, Hilal Akgül, Ayşe Odabaş, Ogün Yücel, Selahattin Bilici, Merve Kubat, Mehmet Deveci, Esin Ok, Sibel Çalık, Demet Özveran, Cemre Ece Kurtman, Alper Sevgili, Oktay Taşdemir, Buğra Şahin, Muradiye Kaynar, Berçem Gözde Ölmez, Duygu Özer, Seren Kavcıoğlu, Nuriye Belgen, Halit Topçu, Semiha Güler, Nurten Zengin, Ömer Kaptan, Pelin Topuz, Akın Akçınar, Orhan Mert, Samet Kapoğlu, Sümeyye Şimşak, Buse Çıtak, Okşan Elif Yılmaz, Funda Çeltikoğlu, Efrahim Acıhan, Yasin Yaktıyol

Fotoğrafların devamı için tıklayınız..