Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt başkanlığında, 04.04.2024 tarihinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığının yürüttüğü “Anadoluyuz Biz” Projesine sağlanabilecek katkıların görüşüldüğü toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Şube Müdürleri Semra Öğcem ve İsmail Hakkı Şenel katılım sağladı. Proje kapsamında üniversitemiz Çanakkale Seramikleri Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezinde, 19 Nisan 2024 tarihinde 80+80=160 kız öğrenciye, 26 Nisan 2024 tarihinde ise 80+80=160 erkek öğrenciye Çanakkale Seramikleri ve üretim süreçleri hakkında uygulamalı sunumlar yapılması kararlaştırıldı.