Geleneksel Türk Sanatları 4. Sınıf Öğrenci Sergisi

Milli kültürümüzün yeni neferleri mezun oldu. Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğrencileri Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Evi Sergi Salonunda Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süha ÖZDEN, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Dinçay KÖKSAL, Öğretim elamanları ve misafirlerin katılımıyla açıldı. Sergide; Barış GÜNAY,Emine DEMİREL, Fatih ÖZTÜR, Gizem ÖLEK, Maide Nazmiye KURU, Nur Hilal TANRITANIR, Zübeyde UÇAR' ın dört yıl süre ile ürettikleri Çini, Ebru, Minyatür,Hat eserleri yer almaktadır. Sergiye katılan Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süha ÖZDEN, Geleneksel Sanatların toplum için önemine vurgu yaparak serginin açılmasından memnuniyet duyduğunu öğrencilere teşekkür ederek belirtti. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Dinçay KÖKSAL Milli kültür içinde Sanatın ve özelliklede Geleneksel Sanatların önemli olduğunu ve bu tür etkinliklerin kataloglandırılması için çalışma başlatacağını dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yer: Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Evi Sergi Salonu

Tarih:19.06.2017