Fakültemiz, 3. Gelibolu Maratonu Fuarı’na stand ve etkinlikleri ile destek verdi.

“Barış İçin Koşuyoruz” sloganıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Gelibolu Maratonu Fuarı, 28-30 Eylül 2017 tarihlerinde 17 Burda AVM’de gerçekleştirildi. Üniversitemizi temsilen Güzel Sanatlar Fakültesi de dahil olmak üzere farklı topluluk ve fakülteler, standları ile fuara destek verdi. Üç gün boyunca süren etkinlikler dahilinde, fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları ve Grafik Tasarımı Bölümü öğrencileri ebru, çini ve hat sanatı performansları ile kartpostal çalışmaları gerçekleştirdi. Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü öğrencileri “Troia Efsanesi” oyununu sergilerken, Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri de ÇOMÜ Kreş ortaklığı ile bir defile gerçekleştirdi.