ERASMUS Öğretim Elemanı Hareketliliği Sergisi

Güzel Sanatlar Fakültesi'ne ERASMUS Hareketlilik Programı çerçevesinde Polonya Adama Mickiewicz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Sanat Pedagojisi Öğretim Üyesi ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Monika Kostrzewa'nın 6 adet Moda Tasarım , 6 adet grafik tasarım dan oluşan kişisel Sergisi'nin yanında, sanatçının Fakültemiz Resim Bölümü , Tekstil ve Temel Eğitim Bölümü öğrencileri ile gerçekleştirmiş olduğu ve geri dönüşüm malzemelerinin el yapımı kağıt olarak tekrar üretilmesi ve bu malzemenin üzerine farklı kolaj ve boyama teknikleri ile uygulanan tasarım çalışmalarından oluşan sergi fakültemiz sergi salonunda Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Adnan Çevik, Doç.Yücel Başeğit ve ERASMUS Bölüm Koordinatörü Doç. İhsan Doğrusöz'ün katılımıyla 07.06.2013 tarihi açıldı; Sergiye gerek sanatseverler öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

81-oxvk-1.jpg

81-oxvk-2.jpg