Düşlerimizdeki Troia Sergisi

.

2018 Troia yılı kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Aylin ÖZCAN’ın yürüttüğü Düşlemsel Moda ve Giyim Tasarımı derslerinde öğrencilerin tasarladığı giysiler ile Öğr. Gör. Eşref BÜLENT’ in yürüttüğü Lif Sanatı dersinde dokunan öğrenci çalışmaları, küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Aylin ÖZCAN’ın yaptığı “Düşlerimizdeki Troia-Troia In Our Dreams” isimli karma öğrenci sergisi 01 Kasım-09 Kasım 2018 tarihlerinde Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde sanatseverlerin beğenilerine sunuldu. Açılışını Fakültemiz Resim Bölüm Başkanı Prof. İhsan DOĞRUSÖZ ile Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal DOKUZ’un yaptığı sergi yerel ve ulusal basında yer aldı. Açılışta söz alan sergi küratörü Dr. Öğr. Üyesi Aylin ÖZCAN, “Sergide yer alan giyim tasarımları ile dokumalar öğrencilerin ulusal ve uluslar arası Tekstil Sanatları ve Endüstrisi için tasarımcı olma yönündeki özgüvenlerini güçlendirmektedir.” açıklamasını yaptı.