“Dün, Bugün, Yarın Çanakkale” Kale Grubu 18 Mart Belgeseli Yayınlandı

Kale Grubu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi için hazırlanan "Dün, Bugün, Yarın Çanakkale" isimli belgesel, 18 Mart 2024 günü yayınlandı. Üniversitemizin akademik, sanatsal ve sportif başarılarıyla ön plana çıkan öğrencilerine de yer verilen belgeselde Güzel Sanatlar Fakültesini Seramik ve Cam Bölümü lisans ve yüksek lisans mezunu Canalp Sipahi, Tiyatro Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Nuri Cabaroğlu ve Grafik Tasarımı Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Dilara Güncül temsil etti. Yapımcılığı ve yönetmenliği Gökhan Tarkan Karaman tarafından yapılan ve Türkiye’nin en önemli tarihçilerinden biri olan Prof.Dr. İlber Ortaylı’nın Çanakkale Zaferine ilişkin anlatımına yer verilen belgeselde, Çanakkale ruhunun öğrencilerimizin yaratıcılıkları ve başarıları üzerindeki olumlu etkisi vurgulandı.