DAÜ’ de Yrd. Doç. Umut Germeç’in Yönetiminde 5. Kazı Resim Çalıştayı Yapıldı.

Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Umut Germeç üniversiteler arası sanat eğitiminde bilgi ve deneyim paylaşımı temel gerekçesiyle Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde 21 - 25 Nisan 2016 tarihleri arasında, Kıbrıs’lı sanatçı ve eğitimci Ayhatun Ateşin tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen “Gravür Günleri” ne atölye yönetimi için davetli olarak katıldı.

DAÜ’ de Yrd. Doç. Umut Germeç’in Yönetiminde 5. Kazı Resim Çalıştayı Yapıldı.

Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Umut Germeç üniversiteler arası sanat eğitiminde bilgi ve deneyim paylaşımı temel gerekçesiyle Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde 21 - 25 Nisan 2016  tarihleri arasında, Kıbrıs’lı sanatçı ve eğitimci Ayhatun Ateşin tarafından bu yıl  5.’si düzenlenen “Gravür Günleri” ne atölye yönetimi için davetli olarak katıldı.

İstanbul’dan davetli sanatçılar: Aslıhan Bayrak Kaplan, Öğrt. Gör. Emrah Günay (Yıldız Teknik Üniversitesi  Bileşik Sanatlar Bölümü) , Öğrt. Gör. Mediha Sevinç (Okan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü), üniversitemizin Sosyal Bilimler Enstitüsü, Resim Bölümü Yüksek lisans Öğrencisi Kadir Selçuk Yaşa, Esin Ok, DAÜ’lü  öğrenciler, Kıbrıs’lı sanatçıların ve ögretim üyelerinin de katılımıyla DAÜ Aktivite Merkezinde, Yrd. Doç. Umut Germeç’in yönetiminde kazı resim çalıştayı yapıldı.

Ekler

DAÜ 2016 çalıştay raporu.docx