ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL TASARIMI BÖLÜMÜ SERGİSİ

.

Troia yılı kapsamında, Tekstil Tasarımı Bölüm öğrencilerinin Lif Sanatı derslerinde yaptıkları tasarımları “Lif Sanatından Korelatlar III” adlı sergi ile Manfred Osman Korfman Kütüphanesi Sergi Salonunda 13-21 Nisan 2018 tarihleri arasında tanıtılacaktır. Küratörlüğünü Öğr. Gör. Eşref BÜLENT’in yaptığı sergi, 13 Nisan 2018 Cuma günü saat 17:30’da açılacaktır. Çoğunluğunu tapestry teknikli dokumaların oluşturduğu çalışmalardan ayrıca örgü ve nonwoven tekniklerle yapılan çalışmalar, metal ve pamuk lifleri ile oluşturulan heykelsi (Sculpture Textile Art) çalışmalar ve grotesk suretler yer almaktadır.

12.04.2018

Tekstil Tasarımı Bölüm Başkanı