Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları bölümü dördüncü sınıf öğrencileri sergisi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları bölümü dördüncü sınıf öğrencileri Serhan AYHAN, Ecem GÖĞÜSGEREN, Berrin SAZLI, Meral ULUCAN, Sedat ÇİFTÇİ, Şafak ÖZTÜRK, Fatmanur GÜLLE mezuniyetlerini sergi ile taçlandırdılar. 15.06.2016 tarihinde Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan sergiye ilgi büyüktü. Açılışa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Mirza TOKPINAR ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ve diğer fakülte dekanları katıldı. Sergide öğrencilerin birinci sınıftan dördüncü sınıfa kadar yapmış oldukları eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.