ÇANAKKALE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇE MÜDÜRLÜĞÜ İLE DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt başkanlığında, 04.04.2024 tarihinde, Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Çanakkale Belediyesi Ziraat Mühendisi Esra R. Özdemir, Peyzaj Yüksek Mimarı Tuğçe Civelek, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanları Prof. Didem Çatal ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Uyan’ın katılım sağladığı toplantıda, 2024-2025 Akademik Yılı, Güz Döneminde Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile fakültemiz dekanlığı işbirliğinde, Çanakkale Belediyesine bağlı ‘Aromatik ve Tıbbi Bitkiler Parkı’na özel, mekanın işlevlendirilmesine yönelik çalışmaların yapılması, tohum takas şenlikleri gibi dönemlerde görünürlüğünün arttırılması adına ulusal ve uluslararası tematik illüstrasyon sergilerinin ve çalıştaylarının düzenlenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Projelerin detaylarını çalışmak üzere ekiplerin oluşturulmasına, planlamalar konusunda değerlendirmelerin yapılması için ileri bi tarihte yeniden toplanılmasına karar verildi.