"Benlik II" Karma Resim Sergisi

2017 yılının Mart ayında Benlik I adı altında açılan serginin ikincisi olma özelliği taşıyan Benlik II isimli sergi, herkesin kendi temasını oluşturduğu tekniklerin bütünlük sağladığı, Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim Anasanat dalı Yüksek Lisans programında eğitim almaya devam eden, fakat okuldan bağımsız bir şekilde dört özgün sanatçının açtığı bir sergi olacaktır. Özellikle yağlı boya ve desen ağırlıklı çalışmaların yer aldığı sergide her sanatçının kendine özgü resimlerin yer alması sebebiyle Benlik adı altında toplanan bir seri olma niteliği taşımaktadır. Sergi 19 Aralık 2017 saat 17:30 da açılacak olup 29 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecektir. Sergide Ezgi Gökçe, Selin Kurt, Selin Perk ve Tuğba Çakır isimli sanatçıların eserleri yer alacaktır.