29 Ekim Kutlamaları

.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yıl dönümü kutlamalarına, ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Bölümleri çeşitli etkinliklerle katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü kutlamalarına, ÇOMÜ. Güzel Sanatlar Fakültesi Bölümleri de çeşitli etkinliklerle katıldı. Öğretim üyelerinin, öğrencilerin ve Çanakkale halkının katılımıyla gerçekleştirilen atölyeleri; Çanakkale Valisi Orhan TAVLI, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL gezdiler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

29 Ekim'de Kordon'da, sabah 8.30’da başlayan etkinliklerin bitişi, program gereği saat 15.30’da olması gerekirken; halkın yoğun ilgisi nedeniyle daha geç saatleri buldu.

Cumhuriyet değerlerini konu alan etkinliğe, 7’ den 70’ e bir katılım olduğu görüldü. Yapılan yüzlerce baskı resim Çanakkale halkına armağan edildi. Baskı resimlerden edinmek için uzun kuyruklar oluştu.