Çanakkale Onsekiz Mart  Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde, Çanakkale Valiliği'nin de katkıları ile 14-18 Mart 2016 tarihleri arasında “18 Mart Deniz Zaferi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Konferansları ve Çalıştayları” düzenleniyor.

“18 Mart Deniz Zaferi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Konferansları ve Çalıştayları” kapsamında güzel sanatlar alanında çok sayıda akademisyen ve sanatçı kutsal mücadele destanımızın yazıldığı bu kentte, 18 Mart haftası boyunca sunumlar yapacaktır.

Konferanslarla eş zamanlı olarak, “ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültelsi Öğretim Elemanları Sergisi”, “ESOGÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi  Öğretim Elemanları Sergisi”, “ÇOMÜ GSF Öğr. Gör. 'Berna Batur Gündüz Öğrencileri Atölye Sergisi'” ve çalıştaylar üniversitemizin ve tüm sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır.

-Konferanslar, ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Turgut Özal  Konferans Salonu               (Açılış: 14 Mart Pazartesi Saat:10:00)

- Çalıştaylar ÇOMÜ GSF Bölüm Atölyeleri

-Sergiler ÇOMÜ GSF Sergi Salonu (Açılış: 14 Mart Pazartesi Saat:17:00)

18mart_genel_afis_baski.pdf