''Türkiye Gravürü Sergisi''

Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Umut GERMEÇ' in düzenlediği ''Türkiye Gravürü Sergisi'' Caddebostan Kültür Merkezi'nde ( Kadıköy - İstanbul) açıldı.

30 Aralık 2015 tarihinde açılan ve 20 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek sergide, Ahmet Umur DENİZ (MSGSÜ GSF Resim Bölümü), Erkin KESKİN (Uludağ Üniversitesi, Eğitim Fakültesi - Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü), Mahmut DURMUŞ (Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi - Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü), Dalila ÖZBAY (NKÜ, Güzel Sanatlar - Tasarım ve Mimarlık Fakültesi), Desen HALIÇINARLI (İTÜ, Güzel Sanatlar Bölümü), Mediha SEVİNÇ (Okan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi), Nedret YAŞAR (Kemerburgaz Üniversitesi) gibi çeşitli üniversitelerden öğretim elemanları yer almaktadır.

Bu isimlerin yanı sıra boya resim ile birlikte gravüre de ağırlık veren, gravürleriyle ulusal ve uluslararası sergilerde, sempozyumlarda önemli başarılar gösteren Mesut EREN, Beyza BOYNUDELİK, Aslıhan KAPLAN BAYRAK, Setenay ALPSOY gibi sanatçıların da içinde olduğu ''Türkiye Gravürü Sergisi''nde 20 sanatçının 40 gravürü sergilenmektedir.