Seramik ve Cam Bölümü Kariyer Günleri - "Seramik Sektöründe Tasarım/Ürün Geliştirme Departmanlarının İşleyişi ve Sektörün İnsan Kaynağı Beklentileri"

15.11.2019 / 14:00 / GSF 110

Seramik ve Cam Bölümümüzde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında her ayın ikinci haftası olarak planlanan, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine mezuniyet sonrası doğru hedefler belirleme konusunda katkı sağlayacağını düşündüğümüz alanında isim yapmış kişilerin bölümümüze konuşmacı olarak  davet edileceği "Seramik ve Cam Bölümü Kariyer Günleri" kapsamında 15.11.2019 günü saat:14:00 da yapılacak olan ilk etkinliğimizin afiş ve davetiyesi ekte yer almaktadır.

Seramik ve Cam Bölümü 110 nolu dersliğimizde Çanakkale Seramik Fabrikası Karo Tasarım ve Ürün Geliştirme Müdürü Erdal DEMİRCİ  tarafından üniversitemizin tüm birimlerine açık olarak  yapılacak olan  "Seramik Sektöründe Tasarım/Ürün Geliştirme Departmanlarının İşleyişi ve Sektörün İnsan Kaynağı Beklentileri" konulu söyleşimize katılımınızdan memnuniyet duyarız.