GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NDEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, iç paydaşımız El Sanatları Araştırma Merkezi (ESAM) ve dış paydaşımız Çanakkale Belediyesi Karina Deniz Kültür Merkezi işbirliği ile kendi alanında uzman birçok akademisyenin ve fakültemiz öğrencilerinin katılım sağlayacağı sanat etkinlikleri düzenleyecektir.  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşku ile kutlamak üzere 23 Nisan 2024 Salı günü, saat 13.00 – 16.00 arasında, Karina Deniz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek sergi ve çalıştaylara tüm sanatseverler ve Çanakkale halkı davetlidir.

• "Çanakkaledenizler 2” Resim Sergisi " (ÇOMÜ, GSF, Resim Bölümü)

• "Çanakkaledenizler” 2. Kazı Resim Çalıştayı (ÇOMÜ, GSF, Resim Bölümü)

• “Gelecekte Ben” İllüstrasyon Atölyesi (ÇOMÜ, GSF, Grafik Tasarımı Bölümü)

• “Deniz Masalı” Çalıştayı (ÇOMÜ, GSF, Grafik Tasarımı Bölümü)