Tek Ders ve Üç ders Sınavları

.

Fakültemiz  15.08.2016 tarih ve 2016/22 sayılı toplantıda alınan 05 sayılı kararı gereğince ; 2016-2017 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı için Fakültemiz 2010 yılı ve önceki kayıtlı öğrencilerin üç ders , 2011 yılı ve sonrası kayıtlı  öğrencilerin tek ders sınavları aşağıdaki takvim kapsamında yapılacaktır.

Başvuru Tarihi 03 Temmuz  2017

Sınav Tarihi : 05-06 Temmuz 2017

Sınavlara girmek isteyen öğrenciler başvurularını bölüm sekreterliklerine yapacaktır.

Başvuru Dilekçesini Fakültemiz Öğrenci İşlerinden alabilirsiniz.

Üç ders ve Tek Ders Sınavlarına girebilmek için aşağıdaki koşulların hepsinin sağlanması gereklidir:

• Sınavda başvurduğu tarihte üç ders sınavı için en fazla 3 (üç) ; tek ders sınavı için en fazla 1 (bir ) dersi olmak .
  • Sınavına girilecek dersi daha önce alarak devam etmiş olmak. (İlgili desten “DS” notu ile kalmamış olmak)
  • Sekiz  dönem tüm dersleri alarak devam koşulunun yerine getirmiş olmak (Mezun olabilecek durumda olmak )
  • Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO)2.00’ altından olduğundan mezun olamayan öğrencilerimiz şartlı  (DD,DC) derslerinden üç ders veya tek ders sınavına girilebilir.

Not: Tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerin, kalan tek dersi güz yarıyılı dersi olsa dahi 2016-2017 Bahar yarıyılı harç ücretini ödemiş olmaları gerekmektedir.