Prof. İhsan DOĞRUSÖZ'den pilav ikramı

GSF Öğretim Üyesi Doğrusöz, Profesör Kadrosuna Yükselmesinden Dolayı Pilav İkramı Yaptı

Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Öğretim Üyesi İhsan Doğrusöz, Profesör kadrosuna yükselmesinden dolayı GSF binasında pilav ikramında bulundu. İkrama ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Metehan Uzun ve Prof. Dr. Mirza Tokpunar, üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel katıldı.

Yeni Dönemde Özlük Haklarımıza Kavuşmaktan Büyük Bir Mutluluk Duymaktayız

Prof. Dr. İhsan Doğrusöz yaptığı konuşmada ''Rektörümüzün ve hocalarımızın katkılarıyla iyi bir yere geldik. Yeni dönemde yeni yönetimle beraber özlük haklarımıza kavuşmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız. Diğer akademik personelimizin de kadro yükselmelerinin en kısa zamanda gerçekleşmesini dilerim'' dedi.

Kendisini Kutluyor, Tebrik Ediyoruz

GSF Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal ise konuşmasında şunları söyledi: ''Bugün İhsan hocamızın mutlu gününü kutlamak için buradayız. Uzun bir bekleyiş sonrasında kadroya atandı. Bu anlamda fakültemizin çekirdekten yetişme ilk profesörü. Asistanlıktan yetişip profesörlüğe yükselen ilk hocamız oldu. Bu anlamda kendisini kutluyor, tebrik ediyoruz. Rektör hocamıza da teşekkür ediyoruz''.

Yeni Bir Huzur Dönemi Başladı

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise yeni bir huzur döneminin başladığını ifade ederek üniversite olarak daha da ileriye gideceğiz dedi. Rektör Acer, şunları ifade etti: ''Üniversitemizde yeni bir huzur döneminin başlayacağını söylemiştik. Yönetim ekibimiz bunu başarıyor. Üniversitemizde çalışkanlığıyla, liyakatiyle,  üniversiteye bağlılığıyla, bu ülkeye bağlılığıyla akademik yükselmeyi hak eden arkadaşlarımızın önünü açmak için elimizden geleni yapıyoruz. Henüz 6 ay olmasına rağmen 100'den fazla akademik kadro ilan edildi. Birçok arkadaşımız hak ettiği kadroları aldılar. Tabii bazı şeyler kendiliğinden oluyormuş gibi gözükebilir ama bunun böyle devam etmesi için yönetim ekibi olarak bizler ciddi çaba sarf ediyoruz. YÖK Yönetimi de ciddi destek sağlıyor, onlara da çok teşekkür ediyoruz. Üniversitemizin önünü açma adına onların da desteği çok büyük. Tabi asıl başarı hocalarımızda çünkü biz bunları hak ediyoruz, daha da ileriye gideceğiz inşallah. Akademik kadrolar anlamında gerçekleştirilen ilerlemede pay almış, emek göstermiş arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.  Atanmış her arkadaşımıza hayırlı olsun diyorum. Başta Dekanımız Dinçay hoca ve hocalarımız buranın daha da ileriye gitmesi için ciddi çaba sarf ediyor. Fakültemize ve üniversitemize de hayırlı olsun diyor İhsan Hocamızın başarılarının devamını diliyorum''.

52-tmnk-1.JPG

52-tmnk-2.JPG