MAZERET KAYITLARI İÇİN YAPILMASI GEREKEN HUSUSLAR

2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kayıt yenileme haftasında çeşitli nedenlerle kayıt yaptıramayan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen tarihlerde gerekli işlemleri yapması gerekmektedir.
Mazeret Kayıtları için Dilekçe Toplama Tarihleri; 23-25 Şubat 2016 tarihleri arasında saat 17:00'a kadar dilekçelerin Dekanlık Öğrenci İşlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Dilekçe için EKTEDİR.

Yukarıda belirtilen tarihlere göre dilekçe veren öğrencilerimiz ders kayıtlarını 26 Şubat 2016 tarihinde yapması gerekmektedir.
Belirtilen tarihlerde dilekçe vermeyen ve kayıt yenilemeyen öğrencilerimizin 2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kayıt yenilemeleri yapılamayacaktır.
Bu duyuru, tebliğ niteliğinde olup, kayıt yaptıramayan öğrencilere ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

124-mazeret-kayit-dilekcesi.pdf
mazeret kayıt duyuru.pdf