FİDAN BOYA VE KİMYASAL ÜRÜNLER LTD Şirketi Pazarlama Müdürü Sayın Murat ÇETİNEL'in " COLOR TONE" markası olarak üretilen sanatsal boya ve pigment ürünlerinin skalasının tanıtımı

Fakültemiz Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı Prof.İhsan DOĞRUSÖZ'ün TÜYAP Sanat Fuarında yapmış olduğu görüşmeler sonucu planlanan ; Ülkemizin ar-ge çalışmaları ile sanatsal alanda ilk yerli ve profesyonel kalite düzeyindeki boya ve pigment üretimini gerçekleştiren FİDAN BOYA VE KİMYASAL ÜRÜNLER LTD Şirketi Pazarlama Müdürü Sayın Murat ÇETİNEL'in " COLOR TONE" markası olarak üretilen sanatsal boya ve pigment ürünlerinin skalasının tanıtılacağı öğrencilerimize yönelik konferansı 12 Aralık 2017 saat :10:30 da Fakültemiz NFK Salonunda gerçekleştirilecektir. Tüm Akademik Personelimiz ve Öğrencilerimiz Davetlidir.

.